Din klaverstemmer på Sjælland

Klaverstemning Fra kr. 1.150,-

Er du en stolt ejer af enten et klaver eller et flygel? Så skal du henvende dig til os! Vi er nemlig din klaverstemmer på Sjælland. Med vores mange års erfaring på området, og vores mange loyale kunder ved vi lige præcist hvordan vi skal varetage dit instrument.

Lige meget hvilket slags instrument man ejer så er det vigtigt at man stemmer det jævnligt. Hvis instrumentet bliver brugt i private hjem som en hobby form, anbefaler vi som minimum at du sørger for at få det stemt 1 gang om året, men gerne mere. Hvis du derimod bruger instrumentet på et studie, en institution, eller til professionelt brug; hvor klaveret bliver brugt ofte, så anbefaler vi at du minimum får stemt det 2 gange om året.

Book klaverstemning på Sjælland i dag – og få et godt tilbud!

Det er netop her vi kommer ind som din klaverstemmer på Sjælland. Vi tilbyder nemlig en service ordning samt enkeltstående stemninger. Kontakt os i dag hvis du har brug for mere information eller har spørgsmål. Ring til os på: +45 53 37 52 22 eller send os en mail på piano@pianoteknikeren.dk.

Pianoteknikeren tilbyder klaverstemning på Sjælland

Der er nogle typer af instrumenter der kan klare og vedligeholde stemningen bedre end andre. Det er derfor altid vigtigt at du lader en professionel bestemme og vurdere hvad dit klaver eller flygel har brug for.

En klaverstemning kan også blive påvirket af ændringer i den danske temperatur og vores skønne luftfugtighed. Det er derfor vigtigt på længere sigt at placere dit klaver eller flygel et sted for vejret ikke har den store påvirkning på rummet og dermed rummets indeklima. Vi anbefaler at du undlader at stille instrumentet nær: brændeovne, radiatorer og direkte sollys.


Stemmeoptrækning – ved klaverstemning

Kr. 300,-

Stemmeoptrækning ved klaverstemning er netop noget du skal gøre brug af hvis; det er flere år siden dit instrument sidst har været stemt, eller stemmer utroligt dårligt. En stemmeoptrækning er også kendt som en grovstemning, og det kan være en nødvendighed at gøre brug af inden man foretager den normale klaverstemning.

Som klaverstemmer på Sjælland foretager vi stemmeoptrækning og klaverstemning under samme besøg.

 


Vores klaverstemmer på Sjælland bruger kammertonen!

Kammertonen er den vigtigste ting man efterstræber og går efter når det kommer til klaverstemning. Dette betyder at der som udgangspunkt bliver klaverstemt i 440 hz. Dem der spiller klassisk musik kan dog foretrække at klaveret bliver stemt efter 442 hz eller højere. Alle der arbejder eller spiller inden for denne branche ved hvor vigtigt den korrekte tonehøjde er, når klaveret skal stemme overens og spille sammen med andre instrumenter.

Kontakt din klaverstemmer på Sjælland i dag, for mere information eller for at booke en direkte tid!

Pianoteknikeren tilbyder klaverstemning på Sjælland