Klaverstemmer Hillerød

Pianoteknikeren kommer flere gange ugentligt i Nordsjælland. Har du behov for en klaverstemmer i Hillerød eller et andet sted i Nordsjælland, vil det i de fleste perioder være muligt at booke en tid inden for 1-2 uger. Jævnlige klaverstemninger øger stabiliteten i stemningen og bidrager til spilleglæden. Udfyld kontaktformularen og lad mig ringe dig op!

En klaverstemning koster kr. 1.300,-

Trænger klaveret til service eller reparation?

Skal klaveret til reparation? Er der mislyde i klaveret? Er anslaget tungt eller trægt? Ofte kan irriterende problemer løses uden det behøver at koste en formue. En mindre service som f.eks. smøring og efterspænding af mekanikken, kan gøre underværker for anslaget og den generelle spilleglæde. Bor du i Hillerød eller et andet sted i Nordsjælland, kan du ofte få besøg af en klaverstemmer inden for få uger.

Pianoteknikeren er medlem af Dansk Pianostemmer- og Instrumentmagerforening (DPIF). Det er din garanti for en faguddannet pianostemmer.

Hvor ofte bør klaveret stemmes?

Pianoteknikeren anbefaler besøg af en klaverstemmer mindst én gang årligt i private hjem og mindst to årlige stemninger på skoler, i kirker eller andre steder hvor klaveret benyttes af flere brugere. Hyppigheden afhænger af flere faktorer, bl.a. indeklima, anvendelse og niveauet af kræsenhed.

Stemmeoptrækning før klaverstemning

Det kan være nødvendigt at foretage en stemmeoptrækning, også kaldet en grovstemning, hvis dit klaver eller flygel ikke er blevet stemt i mange år. En stemmeoptrækning udligner og stabiliserer trækket i instrumentet og gør det muligt at foretage en almindelig klaverstemning. Bor du i Hillerød eller et andet sted i Nordsjælland, kan du ofte inden for få uger få besøg af en klaverstemmer. Ring og spørg hvis du er i tvivl om hvorvidt en stemmeoptrækning er nødvendig på dit klaver.

Klaverstemning og stemmeoptrækning kan som udgangspunkt foretages på samme besøg.

En stemmeoptrækning koster kr. 350,-

Kan vi få kammertonen?

Pianoteknikeren går som udgangspunkt efter at stemme dit klaver i kammertonen på 440 hz, med mindre du har særlige ønsker. Har du et gammelt klaver som ikke har været stemt i kammertonen i mange år, kan det være vanskeligt eller endda umuligt at ramme kammertonen uden flere strenge knækker. Derfor kan du opleve at din klaverstemmer anbefaler at stemme klaveret lavere end kammertonen for at minimere risikoen.

Søger du en klaverstemmer i Hillerød eller Nordsjælland?

Har du brug for at Pianoteknikeren kommer forbi dig? Så udfyld kontaktformularen nedenfor. Jeg ringer dig op. Du er også meget velkommen til at skrive til mig på piano@pianoteknikeren.dk.

Pianoteknikeren tilbyder klaverstemning i Hillerød og i resten af Nordsjælland. Kontakt mig og aftal tid til et besøg, få et tilbud på reparation eller få rådgivning til køb og salg. Jeg kommer ugentligt i København, Roskilde, Hillerød og det øvrige Nordsjælland.