Din klaverstemmer i Roskilde

Klaverstemning Fra kr. 1.150,-

Et klaver eller et flygel skal stemmes jævnligt. Hvis du er den heldige ejer af et flygel eller klaver, så er vi din klaverstemmer i Roskilde. Med mange års erfaring og dybdegående viden ved vi præcis hvordan, vi skal varetage dit instrument korrekt. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Vi rådgiver med glæde.

Som din klaverstemmer i Roskilde tilbyder vi både enkeltstående klaverstemninger eller en fast serviceaftale, så du er sikker på at klaveret altid er stemt til den bedste lyd. Vi rådgiver når vi foretager en klaverstemning, da klaverets type også afgør hvor hyppigt samt hvordan, det skal stemmes. Derfor er det også vigtigt altid at få klaverstemning udført af en professionel, der kan vurdere klaverets stand.

Vi stemmer dit klaver – Kontakt os allerede i dag

Ask Jensen er din lokale klaverstemmer i RoskildeNødvendigheden for en klaverstemning varierer alt efter hvor dit klaver står samt hvor hyppigt det anvendes. Vi anbefaler som udgangspunkt at et klaver eller flygel stemmes en gang årligt, eventuelt oftere. Ved klaver og flygel, der står på offentlige institutioner, skoler eller bruges professionelt anbefaler vi to stemninger om året.

Temperaturændringer og forskellige luftfugtigheder har også stor relevans i forhold til klaverets evne til at vedligeholde en stemning. Varmeelementer som radiatorer, brændeovne og direkte sollys har negativ påvirkning på klaverets stand og vi anbefaler derfor, at det placeres i umiddelbar afstand herfra. Er du i tvivl om klaverets placering, så spørg os endelig når vi kommer forbi.

Vi finder kammertonen på dit klaver

Vi stemmer efter kammertonen, der som udgangspunkt stemmes i 440 hz. Ved klaverer der bruges til klassisk musik kan 442 hz dog foretrækkes. Dette viser også vigtigheden af regelmæssigt at få stemt dit klaver. Den korrekte tonehøjde er essentiel for god lyd, især ved samspil med andre instrumenter.


Vi er din klaverstemmer i Roskilde – lad os klare stemmeoptrækning inden klaverstemning

kr. 300,- 

Er det flere år siden du sidst har fået stemt dit klaver, så anbefaler vi en stemmeoptrækning. En stemmeoptrækning fungerer som en grovstemning og er nødvendig førend den videre klaverstemning kan foretages. Hvis det er nødvendigt med en grovstemning, så sørger vi selvfølgelig for begge klaverstemninger på samme besøg. En stemmeoptrækning koster 300 kr.

Kontakt os som din klaverstemmer i Roskilde og omegn, så sørger vi for at dit klaver eller flygel rammer tonen igen.

Pianoteknikeren er din klaverstemmer i Roskilde, Sjælland