Spørgsmål & Svar

Hvordan betaler jeg?
Du kan betale via bankoverførsel eller Mobilepay. Efter opgaven er udført får du tilsendt en email med en faktura.


Hvor lang tid tager en klaverstemning?
En almindelig klaverstemning tager typisk 1-1½ time, men kan også tage kortere eller længere tid afhængig af instrumentet og dets stand.


Skal jeg betale for kørsel?
Kørsel er indregnet i prisen for en stemning.
Ved småopgaver der ikke inkluderer en klaverstemning, regnes transporttiden med som arbejdstid.


Hvor lang er ventetiden på et besøg?
Ventetiden kan variere meget. Bor du i hovedstadsområdet vil det som regel være muligt at få en tid indenfor 1-2 uger. Opgaver uden for hovedstadsområdet kombineres typisk med andre opgaver på samme rute. Derfor kan ventetiden være noget længere.


Jeg vil købe et brugt klaver – hvad gør jeg?
Der findes mange brugte klaverer på det private marked til billige penge. Få er gode, nogle er hæderlige og mange er nedslidte og/eller rædsomme. Der findes flere gode råd og tommelfingerregler – ring og få en snak eller læs mere her.
Vil du have sikkerhed for kvaliteten inden du bruger penge på både instrument og transport, kan du bestille en vurdering.


Hvor ofte skal et klaver stemmes?
Som udgangspunkt bør et klaver stemmes mindst en gang årligt i et privat hjem og mindst to gange årligt på skoler, kirker, plejehjem og andre steder hvor det bruges ofte eller af flere forskellige brugere. Det afhænger af instrumentet og ændringer i indeklimaet henover året – og naturligvis af hvor kræsen man er med stemningen. Ønsker du en påmindelsesservice, kan du blive kontaktet pr. mail eller telefon med det interval du ønsker.